english greek

Δελτίο τύπου 2019-02-25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝ.Α.Ε.Θ., 25-02-2019

Μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, απέδειξε η τοπική μας κοινωνία ότι ακόμα αντέχει, κόντρα στη μισαλλοδοξία, τον νεποτισμό και δυστυχώς στην κατά παραγγελία (ισχυρών οικονομικών συμφερόντων) εθελοντικής δράσης. Την Κυριακή 24/2/2019 και ώρα 12.00μ.μ. στην Κοινότητα Θεολόγου πραγματοποιήθηκε παρουσία μεγάλου τμήματος της κοινωνίας σεμινάριο για την παροχή πρώτων βοηθειών και την χρήση πυροσβεστήρων. Οι εθελοντές από την Ε.Ο.Δ. (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης), μας ενημέρωσαν για την παροχή ΚΑΡ.ΠΑ, την χρήση του απινιδωτή που βρίσκεται διαθέσιμος στο κοινό σε μόνιμη βάση στο Θεολόγο (Καφετέρια Ραφαήλα), αλλά και τί κάνουμε σε περίπτωση εγκαυμάτων. Μετά ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κος Ψαλίδας Νικόλαος σε συνεργασία με εθελοντές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία υπέδειξαν την χρήση των πυροσβεστήρων. Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε με το παραπάνω, καθώς είδαμε ότι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και σίγουρα αποκόμισαν γνώσεις ουσίας, καθώς και αυτοπεποίθηση, ως προς την αντίδρασή τους σε περίπτωση ανάγκης.

Η κοινή συστράτευση, δείχνει το δρόμο για να ξεπεράσουμε την κρίση, που μαστίζει την χώρα μας. Ευχαριστούμε τους εθελοντές από την ΕΟΔ (Γιάννη, Ειρήνη, Νατάσα)για την ευγενή προσπάθεια τους, να μας μεταδώσουν την γνώση τους, που είναι σωτήρια για την ανθρώπινη ζωή. Το προσωπικό της πολιτικής προστασίας και φυσικά τον συντοπίτη μας κο Κλήμη Σταμάτιο για την ευγενική χορηγία 8 πυροσβεστήρων που θα είναι σε κοινή χρήση στο χώρο της Κοινότητας Θεολόγου υπό την επίβλεψη της ΑΝΑΕΘ. Ταυτόχρονα αξίζει και ένα μπράβο στα μέλη και στους υποστηρικτές της ΑΝ.Α.Ε.Θ. που στους καιρούς της ιδιώτευσης, αυτοί συνεχίζουν να ακολουθούν, το δύσκολο μονοπάτι της κοινωνικότητας και της άδολης προσφοράς προς την κοινωνία. Είμαστε σίγουροι ότι μόνο καλό θα αναβλύζει από τέτοιες προσπάθειες.

Ευχαριστούμε!

Καλή & ευλογημένη Σαρακοστή!

Με εκτίμηση, για την ΑΝ.Α.Ε.Θ.

  • Μαζί, μπορούμε!
  • Κοινωνία ενωμένη, πάντα κερδίζει.

Γίνετε και 'σεις μέλος ή υποστηρικτής της ΑΝ.Α.Ε.Θ..



Σεμινάριο Απινιδωτή-20190224-01 Σεμινάριο Απινιδωτή-20190224-02
Σεμινάριο Απινιδωτή-20190224-03 Σεμινάριο Απινιδωτή-20190224-04

Σύνδεση Χρήστη





Ειδοποίηση με e-mail

Εγγραφείτε τώρα στην υπηρεσία ειδοποιήσεων μέ e-mail, για να ειδοποιήστε αυτόματα, για νέα συμβάντα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, τη θάσο, αλλά και την ΑΝ.Α.Ε.Θ..

Ο καιρός στην Θάσο

Από την Ε.Μ.Υ.
Από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Από το freemeteo

Στο meteo:
Θάσος
Κεραμωτή - Θάσος

Περισσότερα...

Συνδικάτο

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
Thassos_offroad

Δημοσκοπήσεις

Τί πιστεύετε οτι χρειάζεται περισσότερο ο Θεολόγος Θάσου;

Αποτελέσματα

Ημερολόγιο

Β' Χαιρετισμοί,
Μάρκου Αρεθουσίων, Κυρίλλου, Ευσταθίου
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2024 Anaeth.gr. All rights reserved.