english greek

Δελτίο τύπου 2019-01-24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝ.Α.Ε.Θ., 24-01-2019

Αδελφοί,

θα θέλαμε και φέτος να σας κοινοποιήσουμε τις ευχές μας για ένα ευλογημένο, δημιουργικό και παραγωγικό 2019, καθώς και να μοιραστούμε μαζί σας την ελπίδα ότι τούτη η χρονιά θα φέρει λίγη παραπάνω αγάπη, ομόνοια και μετάνοια για όλους μας. Ας κοιτάξουμε να διορθώσουμε τους εαυτούς μας και ίσως, ο καλός Θεός μας λυπηθεί και μας ελεήσει, δίνοντάς μας λύσεις στα προβλήματά μας.

Η κοπή της βασιλόπιτάς μας είναι πια γεγονός, έλαβε χώρα στο Θεολόγο, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στην ζεστή και κατάμεστη από την αγάπη σας αίθουσα της καφετέριας «Ραφαήλα». Πρώτα, βεβαίως, διαβάστηκε η ευχή επί τῃ ευλογία της βασιλόπιτας από τους ιερείς μας, π. Μακέδο Δημήτριο, π. Μαυρογιάννη Νικόλαο και π. Κυριακίδη Μάριο, τους οποίους και ευχαριστούμε εκ βαθέων.

Κατά το Τυπικό μας πλέον, προέβημεν στην απονομή αναμνηστικής πλακέτας, αυτή τη φορά σε έναν αγαπητό και εξέχοντα συντοπίτη μας, τον διδάσκαλο, ιστορικό και συγγραφέα, κ. Κωνσταντίνο Ι. Χιόνη, για την προσφορά του στα γράμματα και τον πολιτισμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κος Χιόνης με το εξαίρετο έργο του, όχι μόνο τιμά την Πατρίδα του, όχι μόνο διδάσκει την Ιστορία του τόπου του στους σύγχρονούς και επόμενούς του, αλλά παρακινεί τους νεότερους να ασχοληθούν με το παρελθόν και την παράδοσή μας, βάζοντας ψηλά τον πήχη για τους μελλοντικούς ερευνητές. Η παρακαταθήκη του τεράστια, οι διακρίσεις του πολλές. Η κίνησή μας, ελάχιστος φόρος τιμής της τοπικής κοινωνίας, σε ένα γνήσιο τέκνο του Θεολόγου. Περιμένουμε ακόμη πολλά από τον κ. Κώστα, ανυπομονούμε για τη στιγμή που στο επόμενο έργο του θα ρίξει κι άλλο φως σε πτυχές της Ιστορίας μας που μας είναι ακόμα άγνωστες ή ασαφείς.

Την απονομή έκανε ο Δήμαρχός μας, κ. Χατζηεμμανουήλ Κων/νος, ο οποίος ένοιωσε ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς με τον κ.Χιόνη τους ενώνει μια ξεχωριστή σχέση, αυτή του κοινού ενδιαφέροντός τους για ιστορικά θέματα του τόπου.

Ανάμεσά μας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Τσολάκης Σταύρος, δημοτικοί συμβουλοι, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δ.Κ. Θεολόγου κ. Παρασκευάς Κυριάκος και κα Κουκρίδη Μαρία, εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας, καθώς και πολλοί άλλοι εξέχοντες πολίτες του Τόπου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για δέκατη συνεχή χρονιά, αθόρυβα και ακούραστα συνδράμετε στην διεκπεραίωση του έργου της ΑΝ.Α.Ε.Θ.. Η εκδήλωση αυτή θα ήταν αδύνατη αν δεν ήταν η αγάπη και η αμέριστη συμπάθειά σας σε μας.

Χρόνια Πολλά, Καλά & Ευλογημένα

Κοινωνία χωρίς ιστορική μνήμη, παύει να υπάρχει.
Αγάπη και καλή προαίρεση στις καρδιές μας για να αντέξουμε.


Γίνετε και 'σεις μέλος ή υποστηρικτής της ΑΝ.Α.Ε.Θ..


anaeth-2019-1.jpg

anaeth-2019-2.jpg

anaeth-2019-3.jpg

anaeth-2019-4.jpg

Σύνδεση Χρήστη

Ειδοποίηση με e-mail

Εγγραφείτε τώρα στην υπηρεσία ειδοποιήσεων μέ e-mail, για να ειδοποιήστε αυτόματα, για νέα συμβάντα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, τη θάσο, αλλά και την ΑΝ.Α.Ε.Θ..

Ο καιρός στην Θάσο

Από την Ε.Μ.Υ.
Από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Από το freemeteo

Στο meteo:
Θάσος
Κεραμωτή - Θάσος

Περισσότερα...

Συνδικάτο

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
Telemania

Δημοσκοπήσεις

Τί πιστεύετε οτι χρειάζεται περισσότερο ο Θεολόγος Θάσου;

Αποτελέσματα

Ημερολόγιο

Σύλληψις Αγίας Αννης, Στεφάνου οσίου του νεολαμπούς
1825
Οι Έλληνες επαναστάτες αποτυγχάνουν να σταματήσουν τους Αιγυπτίους κοντά στον Αλφειό.
1898
Ο Πρίγκηψ Γεώργιος, διορισθείς Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης, αποβιβάζεται στα Χανιά.
1912
Το υποβρύχιο "Δελφίν" επιτίθεται με τορπίλες κατά του τουρκικού θωρηκτού "Μετζιτιέ".
1950
Το Στρατηγείο και το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας φθάνουν στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2023 Anaeth.gr. All rights reserved.