english greek

Δελτίο τύπου 2019-01-24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝ.Α.Ε.Θ., 24-01-2019

Αδελφοί,

θα θέλαμε και φέτος να σας κοινοποιήσουμε τις ευχές μας για ένα ευλογημένο, δημιουργικό και παραγωγικό 2019, καθώς και να μοιραστούμε μαζί σας την ελπίδα ότι τούτη η χρονιά θα φέρει λίγη παραπάνω αγάπη, ομόνοια και μετάνοια για όλους μας. Ας κοιτάξουμε να διορθώσουμε τους εαυτούς μας και ίσως, ο καλός Θεός μας λυπηθεί και μας ελεήσει, δίνοντάς μας λύσεις στα προβλήματά μας.

Η κοπή της βασιλόπιτάς μας είναι πια γεγονός, έλαβε χώρα στο Θεολόγο, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στην ζεστή και κατάμεστη από την αγάπη σας αίθουσα της καφετέριας «Ραφαήλα». Πρώτα, βεβαίως, διαβάστηκε η ευχή επί τῃ ευλογία της βασιλόπιτας από τους ιερείς μας, π. Μακέδο Δημήτριο, π. Μαυρογιάννη Νικόλαο και π. Κυριακίδη Μάριο, τους οποίους και ευχαριστούμε εκ βαθέων.

Κατά το Τυπικό μας πλέον, προέβημεν στην απονομή αναμνηστικής πλακέτας, αυτή τη φορά σε έναν αγαπητό και εξέχοντα συντοπίτη μας, τον διδάσκαλο, ιστορικό και συγγραφέα, κ. Κωνσταντίνο Ι. Χιόνη, για την προσφορά του στα γράμματα και τον πολιτισμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κος Χιόνης με το εξαίρετο έργο του, όχι μόνο τιμά την Πατρίδα του, όχι μόνο διδάσκει την Ιστορία του τόπου του στους σύγχρονούς και επόμενούς του, αλλά παρακινεί τους νεότερους να ασχοληθούν με το παρελθόν και την παράδοσή μας, βάζοντας ψηλά τον πήχη για τους μελλοντικούς ερευνητές. Η παρακαταθήκη του τεράστια, οι διακρίσεις του πολλές. Η κίνησή μας, ελάχιστος φόρος τιμής της τοπικής κοινωνίας, σε ένα γνήσιο τέκνο του Θεολόγου. Περιμένουμε ακόμη πολλά από τον κ. Κώστα, ανυπομονούμε για τη στιγμή που στο επόμενο έργο του θα ρίξει κι άλλο φως σε πτυχές της Ιστορίας μας που μας είναι ακόμα άγνωστες ή ασαφείς.

Την απονομή έκανε ο Δήμαρχός μας, κ. Χατζηεμμανουήλ Κων/νος, ο οποίος ένοιωσε ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς με τον κ.Χιόνη τους ενώνει μια ξεχωριστή σχέση, αυτή του κοινού ενδιαφέροντός τους για ιστορικά θέματα του τόπου.

Ανάμεσά μας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Τσολάκης Σταύρος, δημοτικοί συμβουλοι, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δ.Κ. Θεολόγου κ. Παρασκευάς Κυριάκος και κα Κουκρίδη Μαρία, εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας, καθώς και πολλοί άλλοι εξέχοντες πολίτες του Τόπου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για δέκατη συνεχή χρονιά, αθόρυβα και ακούραστα συνδράμετε στην διεκπεραίωση του έργου της ΑΝ.Α.Ε.Θ.. Η εκδήλωση αυτή θα ήταν αδύνατη αν δεν ήταν η αγάπη και η αμέριστη συμπάθειά σας σε μας.

Χρόνια Πολλά, Καλά & Ευλογημένα

Κοινωνία χωρίς ιστορική μνήμη, παύει να υπάρχει.
Αγάπη και καλή προαίρεση στις καρδιές μας για να αντέξουμε.


Γίνετε και 'σεις μέλος ή υποστηρικτής της ΑΝ.Α.Ε.Θ..


anaeth-2019-1.jpg

anaeth-2019-2.jpg

anaeth-2019-3.jpg

anaeth-2019-4.jpg

User Login

Newsletter

Subscribe to our newsletter service and be the first to be informed about changes in our webpage, about the action of our organization or about Thassos Island.

Weather in Thassos

From H.N.M.S.
From Poseidon
From  Freemeteo

From METEO:
Thassos
Keramoti Thassos

More...

Syndicate

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
mythos-bungalows

Polls

What Theologos in Thassos needs most

Results

Ημερολόγιο

Δημητρίου μεγαλομάρτυρος του Μυροβλήτου
1040
Η φρουρά της Θεσσαλονίκης συντρίβει τους Βουλγάρους που πολιορκούσαν την πόλη.
1823
Οι Τουρκαλβανοί παραδίδουν το φρούριο της Ακροκορίνθου στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
1903
Σφαγές Ελλήνων από Βουλγάρους σε ναό του Νευροκοπίου.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται απελευθερωτής και νικηφόρος στη Θεσσαλονίκη.
Απελευθέρωση του Λαγκαδά από τον Ελληνικό Στρατό.
1944
Οι Γερμανοί εκκενώνουν την Έδεσσα και τη Σκύδρα.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2021 Anaeth.gr. All rights reserved.