english greek

Δελτίο τύπου 2016-01-11

Χριστός ετέχθη!
Χρόνια Πολλά,
Χρόνια Ευλογημένα
Ας γεννηθεί ο Χριστός και στις καρδιές μας
και τότε θα δούμε και καλύτερες μέρες.

Θεολόγος Θάσου, 11-1-2016


Αδελφοί,
Το δωδεκαήμερο τελείωσε και όλοι υποδεχθήκαμε με ζέση στην καρδιά την κατά σάρκα γέννηση του Υιού και Λόγου του Θεού από την Υπεραγία Θεοτόκο.
Κοπή Βασιλόπιτας ΑΝΑΕΘ 2016. Απονομή Πλακέτας Τιμής Ένεκεν στον κ. Μουσά Γεώργιο.Αρχή του νέου έτους και η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΝΑΕΘ είναι πια γεγονός. Παρόντες οι τοπικοί άρχοντες, ο Δήμαρχος Θάσου κος Χατζηεμμανουήλ Κων/νος, ο π. βουλευτής μας κος Πασχαλίδης Ιωάννης, ο Περ/κος Σύμβουλος κος Τσολάκης Σταύρος, ο αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κύριος Βλαστάρης Μηνάς, φίλοι και υποστηρικτές του κοινωνικού φορέα μας, καθώς και σύσσωμος ο κόσμος της τοπικής κοινωνίας, -αρωγοί στην προσπάθειά μας-, παρευρέθησαν και φέτος στην ταπεινή μας εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της καφετέριας «Ραφαήλα» στο Θεολόγο Θάσου, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.
Οι ιερείς της περιοχής ανέγνωσαν την σχετική ευχή και ευλόγησαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Ευχόμαστε στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί, καλοτυχία και ευλογία.
Κατά παράδοσιν πλέον, προχωρήσαμε στη βράβευση ενός ατόμου της κοινωνίας μας που έμπρακτα θυσίασε ένα κομμάτι της ζωής του στο βωμό της Πατρίδας. Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο κ. Μουσάς Γεώργιος του Βασιλείου, αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στην αιματοβαμμένη Κύπρο μας κατά την τουρκική εισβολή. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας πραγματοποίησε ο Διοικητής του Λόχου Εθνοφυλακής Θάσου, Ανθυπασπιστής κ. Χατζάρας Χρήστος. Μακάρι η αυτοθυσία και αυταπάρνηση που έδειξαν οι ήρωές μας κατά τις μαύρες εκείνες μέρες της Ιστορίας μας, να αποτελούν πηγή έμπνευσης, ανδρείας και παραδειγματισμού για τους νεώτερους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους και όσες μας στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαιτέρως όσους μας στηρίζουν και τώρα, που φαίνεται ακόμα πιό έντονα από κάθε άλλη φορά το πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι για μια κοινωνία να μπορεί να μιλά για Πατρίδα, Αυταπάρνηση και Αυτοθυσία. Όλη η εκδήλωση οικονομικά καλύφθηκε από αυτούς και μόνο από αυτούς.

Χρόνια Πολλά & Ευλογημένα.

  • Κοινωνία χωρίς αναγνωρισμένους ήρωες, δεν είναι Κοινωνία.
  • Είθε η Γέννησις του Χριστού μας να λυτρώσει τις βασανισμένες ψυχές μας.
  • Γίνετε και εσείς μέλος ή υποστηρικτής της ΑΝ.Α.Ε.Θ.

Εν Θεολόγῳ, 11-01-2016,
για την ΑΝ.Α.Ε.Θ.,
το Δ.Σ.

Η τιμητική πλακέτα Οι ιερείς ευλογούν και θυμιάζουν την πίτα Οι ιερείς κόβουν την πίτα Από την ομιλία του Προέδρου της ΑΝΑΕΘ, κ. Κοϊμτζή
Ομιλίες κατά την κοπή της βασιλόπιτας Ομιλία κατά την κοπή της βασιλόπιτας Ομιλία του κ. Ψαλίδα Νικόλαου κατά την κοπή της βασιλόπιτας Ομιλία του Δημάρχου Θάσου κ. Χατζηεμμανουήλ Κων/νου κατά την κοπή της βασιλόπιτας
Ο π. βουλευτής μας κος Πασχαλίδης Ιωάννης κατά την κοπή της βασιλόπιτας Ο Περ/κος Σύμβουλος κος Τσολάκης Σταύρος κατά την κοπή της βασιλόπιτας Ο αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κύριος Βλαστάρης Μηνάς κατά την κοπή της βασιλόπιτας Φίλοι και υποστηρικές της ΑΝΑΕΘ
Στιγμιότυπο από την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κ. Μουσά Γεώργιο Από την ομιλία του κ. Μουσά Γεωργίου Ο κ. Μουσάς Γεώργιος διηγείται τις εμπειρίες του Ο κ. Μουσάς Γεώργιος διηγείται τις εμπειρίες του. Δείτε το ενδιαφέρον όλων.

User Login

Newsletter

Subscribe to our newsletter service and be the first to be informed about changes in our webpage, about the action of our organization or about Thassos Island.

Weather in Thassos

From H.N.M.S.
From Poseidon
From  Freemeteo

From METEO:
Thassos
Keramoti Thassos

More...

Syndicate

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
mythos-bungalows

Polls

What Theologos in Thassos needs most

Results

Ημερολόγιο

Ευδοκίας οσιομάρτυρος, Δομνίνης οσίας, Μαρκέλλου και Αντωνίνης μαρτύρων
1770
Απελευθέρωση της Καλαμάτας από δύναμη 200 Μανιατών με βοήθεια Ρώσων.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την επαρχία Κορινθίας αμαχητί.
1826
Το Αιτωλικό παραδίδεται με συνθήκη στον Ιμπραήμ.
1833
Πρώτη έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως.
1914
Δύναμη Τουρκαλβανών αποκρούεται επιτυχώς από τμήματα του Στρατού της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου.
1923
Καθιερώνεται στην Ελλάδα το Γρηγοριανό Ημερολόγιο.
1945
Ιερολοχίτες καταλαμβάνουν την νήσο Τήλο μετά από σκληρό αγώνα.
1959
Ο Μακάριος επιστρέφει στην Κύπρο όπου τον υποδέχονται με ενθουσιασμό οι Έλληνες της Μεγαλονήσου.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2024 Anaeth.gr. All rights reserved.