english greek

Δελτίο τύπου 2012-05-20

Θεολόγος Θάσου, 20-5-2012

Προσφορά πάγκων για ξεκούραση από την ΑΝΑΕΘ στο Πευκάρι ΘάσουΠηγαίνοντας κόντρα στο κλίμα της εποχής, βρισκόμαστε στην ευχάρι­στη θέση να σας γνωστοποιήσου­με, ότι άλλη μία σχεδιαζόμενη δρα­στηριότητα της Μ.Κ.Ο. ΑΝ.Α.Ε.Θ. ολοκληρώθηκε. Την Πέμπτη 17/05/12 στον πεζόδρομο «Πευκά­ρι – Λιμενάρια» τοποθετήσαμε τέσ­σερα παγκάκια δικής μας κατασκευ­ής και ένα ξύλινο καλαθάκι απορ­ριμμάτων. Η διαδρομή αυτή σχεδιά­στηκε – κατασκευάστηκε από την Περ/κή Ενότητα Καβάλας πριν δύο έτη περίπου, με στόχο την ανάπτυ­ξη του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής και με απώτερο σκοπό να ενωθεί τουριστικά η περιοχή Λιμε­νάρια-Πευκάρι-Ποτός.
Δυστυχώς, δεν υπήρξε η παραμι­κρή παρέμβαση από την τοπική κοι­νωνία, για να αναδειχθεί-βελτιωθεί το αναφερόμενο έργο παρόλο που καθημερινά πλήθος επισκεπτών και μη, απολαμβάνουν την διαδρομή. Έτσι αναγκαστήκαμε να παρέμβουμε και προχωρήσαμε στην τοποθέτηση των πάγκων, ενώ ταυτόχρονα προχωρήσαμε και στον καθαρισμό της ευρύτερης περιοχής.
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Μέσα σε 8 ώρες περίπου, πάνω από 80 άτομα διέσχισαν τον πεζόδρομο και «εγκαινίασαν» την παρέμβασή μας.
Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ξυλοτεχνίτη κο Τσώμο Σωτήριο για την καταπληκτική εργασία που μας πρόσφερε. Τον τεχνίτη οικοδομικών εργασιών κο Παρασκευά Πάρη για την βοήθεια που πρόσφερε στην άρτια τοποθέτηση. Τον Πρόεδρο και το μέλος της Δ.Κ. Θεολόγου Θάσου κους Παρασκευά Κυριάκο και Μαυρογιάννη Αθανάσιο για την ηθική συνεισφορά τους. Τέλος, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους υποστηρικτές μας, που στους χαλεπούς καιρούς που ζού­με, πρόσφεραν από το υστέρημά τους αυτό το έργο.

– Η διατήρηση των κοινωφελών έργων είναι υπόθεση όλων μας.
– Γίνετε και εσείς μέλος ή υποστηρικτής της Μ.Κ.Ο. ΑΝ.Α.Ε.Θ.

User Login





Newsletter

Subscribe to our newsletter service and be the first to be informed about changes in our webpage, about the action of our organization or about Thassos Island.

Weather in Thassos

From H.N.M.S.
From Poseidon
From  Freemeteo

From METEO:
Thassos
Keramoti Thassos

More...

Syndicate

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
Thassos 4x4 Club

Polls

What Theologos in Thassos needs most

Results

Ημερολόγιο

Νικήτα, Ιωσήφ υμνογράφου
1770
Γεννάται ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
1821
Οι οπλαρχηγοί Βασ. Μπούσδος και Ι. Λάππας εισέρχονται στην Θήβα, εκδιώκουν τους Τούρκους και υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως.
Τουρκικές δυνάμεις εισέρχονται στην Πάτρα, πυρπολούν την πόλη και προβαίνουν σε βιασμούς και άγριες σφαγές Ελλήνων.
Η Σημαία της Επαναστάσεως υψώνεται στα νησιά Σπέτσες, Πόρο, Αίγινα και Σαλαμίνα.
1822
Οι Τούρκοι επιτίθενται κατά του χωριού Άγιος Γεώργιος και σφάζουν 2.300 Χιώτες και Σαμιώτες.
1897
Ελληνική δύναμη εισέρχεται στο τουρκικό έδαφος και καταλαμβάνει το ύψωμα Ανάληψη.
1944
Τμήμα 30 Ιερολοχιτών απελευθερώνει από τους Γερμανούς τους Έλληνες ομήρους που εκρατούντο στο Διδασκαλείο της Μυτιλήνης.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2026 Anaeth.gr. All rights reserved.