english greek

Δελτίο τύπου 2017-04-09

Θεολόγος Θάσου, 09-04-2017

Διήμερο καθαριότητας ΑΝΑΕΘ 20170408Η Ε.Ο. ΑΝ.Α.Ε.Θ. συνεχίζει την προσπάθειά της, πάνω στην οδό της σύνεσης, της αγάπης, με γνώμονα μόνο το καλό της κοινωνίας του νησιού μας. Σε συνεργασία με τον σύλλογο Ενοικιαζομένων δωματίων Θεολόγου Θάσου, τον Δήμο Θάσου και την Δημοτική Κοινότητα Θεολόγου Θάσου προχωρήσαμε σε μία διήμερη παρέμβαση για την καθαριότητα, κλάδευση, περιποίηση στο Θεολόγο Θάσου και ιδιαίτερα στην περιοχή «Καβάκια-Ακακίες». Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε με το παραπάνω, «χαλάλι» ο κόπος μας.
Η κοινή συστράτευση, δείχνει το δρόμο για να ξεπεράσουμε την κρίση, που μαστίζει την χώρα μας. Ευχαριστούμε το προσωπικό της καθαριότητας για την ευγενή προσπάθεια τους. Ταυτόχρονα αξίζει και ένα μπράβο στα μέλη και στους υποστηρικτές της ΑΝ.Α.Ε.Θ. που στους καιρούς της ιδιώτευσης, αυτοί συνεχίζουν να ακολουθούν, το δύσκολο μονοπάτι της κοινωνικότητας και της άδολης προσφοράς προς την κοινωνία. Μην ξεχάσουμε το επόμενο ραντεβού, το Σάββατο 22/4/2016 για το καθαρισμό της «Παναγούδας».

Ευχαριστούμε!

Καλό & ευλογημένο Πάσχα

Ἐν Θεολόγῳ, τῇ 09-04-2017,
γιὰ τήν ΑΝ.Α.Ε.Θ.,
τὸ Δ.Σ.

Διήμερο-καθαριότητας-ΑΝΑΕΘ-20170408 Διήμερο-καθαριότητας-ΑΝΑΕΘ-20170408 Διήμερο-καθαριότητας-ΑΝΑΕΘ-20170408 Διήμερο-καθαριότητας-ΑΝΑΕΘ-20170408 Διήμερο-καθαριότητας-ΑΝΑΕΘ-20170408

Σύνδεση Χρήστη





Ειδοποίηση με e-mail

Εγγραφείτε τώρα στην υπηρεσία ειδοποιήσεων μέ e-mail, για να ειδοποιήστε αυτόματα, για νέα συμβάντα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, τη θάσο, αλλά και την ΑΝ.Α.Ε.Θ..

Ο καιρός στην Θάσο

Από την Ε.Μ.Υ.
Από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Από το freemeteo

Στο meteo:
Θάσος
Κεραμωτή - Θάσος

Περισσότερα...

Συνδικάτο

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
Alexandra Beach

Δημοσκοπήσεις

Τί πιστεύετε οτι χρειάζεται περισσότερο ο Θεολόγος Θάσου;

Αποτελέσματα

Ημερολόγιο

Κυριακή Γ' Νηστειών (Σταυροπροσκυνήσεως),
Αγαπίου και των συν αυτώ 7 μαρτύρων
963
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Ρωμανός Β΄.
1311
Ιδρύεται το Καταλανικό Κράτος των Αθηνών.
1797
Οι γενίτσαροι σφάζουν ανηλεώς τους Έλληνες της Σμύρνης και πυρπολούν τις συνοικίες τους.
1821
Ένοπλοι Έλληνες πυροβολούν τον βοεβόδα των Καλαβρύτων Ιμπραήμ Αρναούτογλου και σκοτώνουν δύο ανθρώπους του.
1825
Τουρκοαιγυπτιακές δυνάμεις προσβάλλουν κοντά στο Νεόκαστρο τους ολιγάριθμους άνδρες του Χατζηχρήστου.
1826
Δύναμη 2.000 ανδρών εκστρατεύει με 14 καράβια στον Λίβανο.
1903
Δολοφονείται ο Μακεδονομάχος Αγ. Χαρτζιτζής.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2026 Anaeth.gr. All rights reserved.