english greek

Δελτίο τύπου 2015-01-12

Θεολόγος Θάσου, 12-1-2015


Κοπή Βασιλόπιτας ΑΝΑΕΘ 2015. Απονομή Πλακέτας Τιμής Ένεκεν. Βράβευση του θεσμού της οικογένειας.Η καινούρια χρονιά άρχισε με το πέρας του εορτασμού των Χριστουγέννων και η αρχή του νέου έτους σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας δημιουργικής περιόδου σε όλους τους τομείς.

Η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΝΑΕΘ και φέτος χαρακτηρίστηκε από την αγάπη με την οποία πλαισίωσε ο κόσμος της τοπικής κοινωνίας, πέρα από κάθε προσδοκία, την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της καφετέριας "Ραφαήλα" στο Θεολόγο Θάσου, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου. Παρόντες οι φορείς της αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θάσου Σταύρος Τσολάκης -αντί του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου-, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Μηνάς Βλαστάρης και άλλοι.

Ως είθισται, κάθε χρόνο, ο κοινωνικός φορέας μας προχωρεί στη βράβευση ενός αντιπροσωπευτικού ατόμου μιας κατηγορίας συμπολιτών μας, με στόχο την ανάδειξη της εκάστοτε ομάδας ως σημείο αναφοράς και προτύπου προς μίμησιν. Έχοντας λοιπόν υπ' όψιν την τεράστια κοινωνική και οικονομικο-πολιτική αναταραχή -σε Εθνικό επίπεδο-, η ΑΝΑΕΘ θέλησε να αναδείξει τον πυρήνα του κυττάρου αυτής της κοινωνίας – την οικογένεια. Η οικογένεια, η οποία βάλεται τη σήμερον, από κάθε κατεύθυνση και διέρχεται και αυτή, την κρίση που μαστίζει τον Έλληνα. Ο θεσμός της οικογένειας είναι αυτός που ακόμα κρατά την φλόγα της ελπίδας αναμμένη και μαζί με την Ορθόδοξη Πίστη απότελούν τα τελευταία αναχώματα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οικογένεια του πατήρ Δημήτριου Κυριακίδη, που έχοντας δώσει στον κόσμο πέντε παιδιά, αποτελεί φάρο ελπίδας για όλους μας.

Μετά λοιπόν το πέρας της αναγνώσεως της ευχής από τους ιερείς του τόπου μας, ο Δήμαρχος προχώρησε στην απονομή της πλακέτας “Τιμής Ένεκεν” στον πατέρα Δημήτριο.

«Τὸν εὐλογοῦντα -λοιπόν, καὶ ἁγιάζοντα ἡμᾶς, Κύριε, φύλαττε εἰς πολλὰ ἔτη.»

Χρόνια Πολλά & Ευλογημένα.

  • Είθε ο Ερχομός του Χριστού μας να γεμίσει τις παγωμένες καρδιές των ανθρώπων με αγάπη, να αλλάξουμε, τώρα που είναι ακόμα καιρός.
  • Γίνετε και εσείς μέλος ή υποστηρικτής του κοινωνικού φορέα ΑΝ.Α.Ε.Θ.

Σύνδεση Χρήστη





Ειδοποίηση με e-mail

Εγγραφείτε τώρα στην υπηρεσία ειδοποιήσεων μέ e-mail, για να ειδοποιήστε αυτόματα, για νέα συμβάντα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, τη θάσο, αλλά και την ΑΝ.Α.Ε.Θ..

Ο καιρός στην Θάσο

Από την Ε.Μ.Υ.
Από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Από το freemeteo

Στο meteo:
Θάσος
Κεραμωτή - Θάσος

Περισσότερα...

Συνδικάτο

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
Hotel Akti

Δημοσκοπήσεις

Τί πιστεύετε οτι χρειάζεται περισσότερο ο Θεολόγος Θάσου;

Αποτελέσματα

Ημερολόγιο

Ιάσωνος και Σωσιπάτρου
1091
Ο Αυτοκράτορας Αλέξιος ο Α΄ Κομνηνός κατανικά τους Πετσενέγκους στο Λεβούνιο Θράκης.
1854
Η Αγγλία και η Γαλλία αξιώνουν η Ελληνική Κυβέρνηση να αποκηρύξει τα επαναστατικά κινήματα στη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
1880
Καθίσταται υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία για τους Έλληνες πολίτες.
1905
Εκτελείται στην Καστοριά ο Μακεδονομάχος Γεώργιος Παπαϊωάννου (Αρκάς).
1914
Οι Βορειοηπειρωτικές δυνάμεις ανακαταλαμβάνουν την Κολωνία.
1941
Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κεφαλλονιά.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2026 Anaeth.gr. All rights reserved.