english greek

Δελτίο τύπου 2010-12-14

Θεολόγος, 14-12-2010

Καννάβινοι υδροσωλήνες και εκτοξευτές νερού.Η Μ.Κ.Ο. ΑΝ.Α.Ε.Θ. συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσπάθειά της για την βελτίωση της καθημερινότητας στην περιοχή μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό, ότι άλλη μία ολοκληρωμένη παρέμβασή της βαίνει προς το τέλος. Στο πρόσφατο παρελθόν πάνω από 5 οικίες του Θεολόγου κάηκαν ολοσχερώς και αρκετές άλλες υπέστησαν σημαντικές ζημιές γιατί ο χρόνος έλευσης ενός Πυροσβεστικού Οχήματος από τον Λιμένα στο Θεολόγο είναι περισσότερος από μία ώρα.

Έτσι, η Μ.Κ.Ο. ΑΝ.Α.Ε.Θ. προχώρησε στην αγορά 500 μέτρων εύκαμπτων σωλήνων (καννάβινα), με 4 αυλούς και τους κατάλληλους συνδέσμους. Ταυτόχρονα έγιναν οι απαιτούμενες συνδέσεις και τοποθετήθηκαν νέοι διακόπτες στις βάνες ύδρευσης σε δεκατέσσερα σημεία στο Θεολόγο. Σκοπός μας, να έχουμε άμεσα και γρήγορα τα μέσα για μια πρώτη αντίδραση σε περίπτωση περιστατικού.

Η όλη μας προσπάθεια κόστισε πάνω από 1500 ευρώ. Το αναφερόμενο ποσό καλύφτηκε από τις συνδρομές των μελών – υποστηρικτών μας, καθώς και από χορηγούς τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Ταυτόχρονα ευχαριστούμε τον κο Ρήγα Γεώργιο (αποθήκη οικοδομικών υλικών) για την αμέριστη βοήθεια που μας πρόσφερε.

Την Κυριακή 12/12/2010 έγινε με απόλυτη επιτυχία η 1η δοκιμή σε συνεργασία με την Πυρασφάλεια Ν. Θάσου. Οι εθελοντές (Κλήμης Ν., Κυριακίδης Στ., Μηνιώτης Π., και Μπαμπατζίκος Απ.) που απαρτίζουν το κλιμάκιο Πυρασφάλειας Θεολόγου μας υποσχέθηκαν ότι θα συνδράμουν με όλες τις δυνάμεις τους αυτή την προσπάθεια και γι' αυτό τους ευχαριστούμε ολόψυχα.


- Το μέλλον μας είναι κοινό.  
- Γίνετε και 'σεις μέλος ή υποστηρικτής της ΑΝ.Α.Ε.Θ..

Σύνδεση Χρήστη





Ειδοποίηση με e-mail

Εγγραφείτε τώρα στην υπηρεσία ειδοποιήσεων μέ e-mail, για να ειδοποιήστε αυτόματα, για νέα συμβάντα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, τη θάσο, αλλά και την ΑΝ.Α.Ε.Θ..

Ο καιρός στην Θάσο

Από την Ε.Μ.Υ.
Από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Από το freemeteo

Στο meteo:
Θάσος
Κεραμωτή - Θάσος

Περισσότερα...

Συνδικάτο

Όλες οι νέες δημοσιεύσεις, κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό σας!
RSS 1.0
ATOM 0.3
OPML
Thassos_offroad

Δημοσκοπήσεις

Τί πιστεύετε οτι χρειάζεται περισσότερο ο Θεολόγος Θάσου;

Αποτελέσματα

Ημερολόγιο

Β' Χαιρετισμοί,
Μάρκου Αρεθουσίων, Κυρίλλου, Ευσταθίου
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.
Powered by Elxis | Κατασκευή - Επιμέλεια: Telemania Web Designs
Copyright (C) 2006-2024 Anaeth.gr. All rights reserved.